1. Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.palinca-remedium.ro deținut de SC DWT INTERNATIONAL SRL, de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptăți, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta notă, va rugăm să părășiți acest website.

2. Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor SC DWT INTERNATIONAL SRL

SC DWT INTERNATIONAL SRL nu va acordă nici o garanție referitoare la:

 1. evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

 2. afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel SC DWT INTERNATIONAL SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de SC DWT INTERNATIONAL SRL sau de afiliațîi săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către SC DWT INTERNATIONAL SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate SC DWT INTERNATIONAL SRL.
Este strict interzis
ă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securitățîi acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea SC DWT INTERNATIONAL SRL sau a afiliatilor săi.

SC DWT INTERNATIONAL SRL va aplică toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situațîi de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

4. Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului Site-ului este de a transmite informațîi actualizate și exacte. SC DWT INTERNATIONAL SRL nu poate garanta însă, că prezențele pagini nu conțin erori și asigura că depune toate diligențele pentru realizare unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

5. Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a SC DWT INTERNATIONAL SRL, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea SC DWT INTERNATIONAL SRL nu își asumă și nu poate acceptă nici un fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.

SC DWT INTERNATIONAL SRL se angajează să nu dezvăluie nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. SC DWT INTERNATIONAL SRL nu va transmite nici unui terț datele personale introduse de dumneavoastră pe site-ul www.igrasie-mucegai.ro conform acestor “Termeni și Condițîi”.

6. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Când vizitați site-ul web al SC DWT INTERNATIONAL SRL, serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și site-ul web de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs, comandă online sau în cursul executării unui contract.

Când prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informațîi, această are că scop identificarea dumneavoastră, posibilitatea de a va contacta, de a procesa o comandă sau de a elibera o factură.

Natură informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, date de identificare a firmei, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile SC DWT INTERNATIONAL SRL, dar poate include și alte informațîi aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

7. Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului

Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către SC DWT INTERNATIONAL SRL în scop de analiză de marketing și administrare baza de date clienți (consumatori), inclusiv pentru asistență clienți, precum și pentru a va putea informa despre noile produse și servicii ale companiei noastre. SC DWT INTERNATIONAL SRL se obligă că datele personale să nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.

8. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

 1. să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;

 2. să mențineți și innoiti, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodată va asumați obligativitatea de a NU face următoarele:

 1. să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice sistem sau informație;

 2. să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

 3. să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;

 4. să publicăți o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

În caz de nerespectare a acestor condițîi, SC DWT INTERNATIONAL SRL și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

9. Informațiile oferite prin intermediul site-ului www.palinca-remedium.ro

Orice persoană care vizitează Site-ul www.palinca-remedium.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

 1. prelucrarea acestor date și informațîi personale de către SC DWT INTERNATIONAL SRL în vederea efectuării de studii de piață;

 2. transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;

 3. soluționarea de către SC DWT INTERNATIONAL SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagină “Contact” din site);

 4. alte activități întreprinse de SC DWT INTERNATIONAL SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobare din partea destinatarului.

SC DWT INTERNATIONAL SRL va păstra confidențialitatea acestor informațîi.

SC DWT INTERNATIONAL SRL nu va distribui, sub nicio formă, informațiile cu caracter personal către terțe persoane.

10. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.palinca-remedium.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmând a fi informați prin anunțul făcut public de către SC DWT INTERNATIONAL SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor.

 1. să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

 2. să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date;

 3. să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe lângă termenii și condițiile care sunt reglementate în politică site-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptăți faptul că SC DWT INTERNATIONAL SRL poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site.

Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoană dumneavoastră contactandu-ne prin modalitățile afișate pe pagină Contact a acestui site.

11. Modificări ale politicii de confidențialitate

Modificări ale prezenței politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a va informa anterior.

Termeni și Condițîi” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și SC DWT INTERNATIONAL SRL în privința utilizării site-ului www.palinca-remedium.ro.

SC DWT INTERNATIONAL SRL își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină va rugăm să ne contactați.