Despre Remedium

În fiecare strop REMEDIUM® veţi simţi calitatea deosebită a fructelor româneşti : solul fertil, mângâierea caldă a razelor de soare, infinitul cerului şi pasiunea nostră nemărginită pentru tradiţiile strămoşeşti.
Lucrăm numai cu fructe autohtone de ceea mai bună calitate, atent selecţionate. Respectăm tehnologiile moderne, dar distilarea o facem exclusiv ȋn mod tradiţional ȋn cazane de cupru ȋncălzite cu lemn de brad, sub atenta supraveghere a meşterilor distilatori. Pentru noi distilarea pălincii este o formă de artă iar consumul ei trebuie făcut cu răbdare pentru că pălinca poate fi capricioasă : nu-i place nici căldura, nici frigul, de multe ori nici paharul ȋn care este turnată. Aşadar trebuie să-i ȋndepliniţi toate condiţiile pentru a vă bucura de o desfătare desăvârşită.

Pălinca REMEDIUM este 100% naturală, nu conține zahăr, arome, aditiv, etc.
Este spiritul și sufletul fructului. Este doctoria din Ardeal.
Echipa REMEDIUM sprijină numai consumul de alcool moderat și responsabil

Produsele Remedium®

Pălincile REMEDIUM® sunt ȋmbuteliate manual ȋn sticle de 200 şi 500 ml. În cazul sticlelor de 200 ml aveţi posibilitatea să selecţionaţi pentru degustare trei tipuri de pălincă per cutie.

Remedium®
Invitație la degustare!

Pentru a vă bucura cât mai mult de calităţile unei pălinci deosebite trebuie să respectaţi câteva reguli de bază pe care ȋncercăm să le enumerăm mai jos.

Contactați-ne!

Ne onorează faptul că vă putem avea ȋn cercul restrâns al clienţilor manufacturii REMEDIUM°. Încercând să ȋmbunătăţim ȋn permanenţă calitatea produselor şi serviciilor noastre suntem atenţi la toate părerile şi observaţiile dvs.